Page 16 of 16 FirstFirst ... 61213141516
Results 151 to 158 of 158

Thread: [FIXED] Forum Login Problems - 7/25/12

  1. #151
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    28,936

    Default

    Whenever I try to make a post, the editing tools are gone.

  2. #152
    Senior Member Amaury's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ellensburg, WA
    Posts
    25,720

    Default

    Quote Originally Posted by The Cunning Condor View Post
    Whenever I try to make a post, the editing tools are gone.
    You mean the things like B, I, and U (bold, italic, underline)? If so, they're appearing fine for me.

    What browser are you using and what version are you running?
    YouTube Channel
    Join Date: 6/29/2006

    I am regularly active on KH-Vids: https://kh-vids.net/members/3091/

  3. #153
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    28,936

    Default

    I use Safari. This just happened a few hours ago. They won't show up even in Advanced.

  4. #154
    Senior Member Amaury's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ellensburg, WA
    Posts
    25,720

    Default

    Quote Originally Posted by The Cunning Condor View Post
    I use Safari. This just happened a few hours ago. They won't show up even in Advanced.
    Try Mozilla Firefox or whatever other browser you have available.
    YouTube Channel
    Join Date: 6/29/2006

    I am regularly active on KH-Vids: https://kh-vids.net/members/3091/

  5. #155
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    28,936

    Default

    Quote Originally Posted by Amaury View Post
    Try Mozilla Firefox or whatever other browser you have available.
    I don't have another browser. And I really don't think I should hafta do that when it can work on Safari...

  6. #156
    Senior Member Amaury's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ellensburg, WA
    Posts
    25,720

    Default

    Quote Originally Posted by The Cunning Condor View Post
    I don't have another browser. And I really don't think I should hafta do that when it can work on Safari...
    You should have Internet Explorer. It comes on all computers as a default program.
    YouTube Channel
    Join Date: 6/29/2006

    I am regularly active on KH-Vids: https://kh-vids.net/members/3091/

  7. #157
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    28,936

    Default

    Quote Originally Posted by Amaury View Post
    You should have Internet Explorer. It comes on all computers as a default program.
    ...But it should be working on Safari, too.

  8. #158
    Senior Member Amaury's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ellensburg, WA
    Posts
    25,720

    Default

    Quote Originally Posted by The Cunning Condor View Post
    ...But it should be working on Safari, too.
    Yes, it should, but it's not for the time being.

    If you want to it to work, try another browser and see if it works there.
    YouTube Channel
    Join Date: 6/29/2006

    I am regularly active on KH-Vids: https://kh-vids.net/members/3091/

Page 16 of 16 FirstFirst ... 61213141516

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •