Page 3 of 16 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 21 to 30 of 158

Thread: [FIXED] Forum Login Problems - 7/25/12

  1. #21
    Senior Member Sonic Emeralds's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Sky Sanctuary Zone
    Posts
    2,062

    Default

    Quote Originally Posted by Clumsyorchid View Post
    Login issues should be fixed for all users - please check and verify that you can login. Everyone here thanks you for your patience while this was being worked on and (hopefully) resolved. I've done a pass myself and it appears to be working as expected.
    Yeah im finally back on the SEGA Forums Man i lost count how many password changes i made before i realised it was a bug lol Cheers ClumsyOrchid Its good to be back

    Proud member of The Tails Fan Club
    RubyEclipse = SEGA LEGEND

  2. #22
    Senior Member Space Cat's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Principality of Gallia
    Posts
    45,876

    Default

    Works for me. Thanks Clumsy. Now i can close Chrome.

  3. #23
    Senior Member Amaury's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ellensburg, WA
    Posts
    25,720

    Default

    Unfortunately, now there are frequent 503 errors.
    YouTube Channel
    Join Date: 6/29/2006

    I am regularly active on KH-Vids: https://kh-vids.net/members/3091/

  4. #24
    Senior Member Cranberry's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    624

    Default

    Frequent errors but I was finally able to log in.

    Cranberry: Fonewearl Level 200

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1

    Default

    This is DaGamer14...for some reason I keep requesting a new password for my first account and no new password is sent..what the heck is up with that?

  6. #26
    Senior Member Azzy's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,810

    Default

    I logged out and back in again with no problems, kind of a annoying when I got blocked out for a few days. Meh.

    Quote Originally Posted by DG14 View Post
    This is DaGamer14...for some reason I keep requesting a new password for my first account and no new password is sent..what the heck is up with that?
    Was your other account linked to an active e-mail address?
    Postcount +1

  7. #27
    Senior Member Excaliburn's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I've moved to Neudaiz. Feels good, man. <3 Newmans.
    Posts
    1,438

    Default

    I LIVE!!!!

    yay
    Lady Excaliburn hath arrived. Also, call me an over-sized letter opener, and I shall find you and destroy you.
    Does it feel like a trial? Does it trouble your mind the way you trouble mine?
    A Terraria Mod Idea: Help Wanted

  8. #28
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2,099

    Default

    well i am glad that you fixed this forum problem i am happy to be back here in this wonderful forum

  9. #29
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    12,980

    Default

    Quote Originally Posted by Azzy View Post
    I logged out and back in again with no problems, kind of a annoying when I got blocked out for a few days. Meh.



    Was your other account linked to an active e-mail address?
    Yes...now it's fixed

  10. #30
    Senior Member shadon's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    In hibernation
    Posts
    14,335

    Default

    There are LOTS of errors that come up.

    It says

    "Error 503 Service Unavailable

    Service Unavailable

    Guru Meditation:

    XID: 1870908562

    Varnish cache server"

    guru meditation? Is that suppose to mean something? This comes up allot. Quite a bit just trying to post this.

Page 3 of 16 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •